ConsTruck mentőautó a legkisebbeknek

Kód: L-9866
7 990 Ft 6 603 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - 48h
Várható kézbesítés:
19.9.2024
Szállítási lehetőségek
  • Játékautó a kicsiknek
  • Mentőautó

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ConsTruck mentőautó kék és fehér színnel díszített. A játékautót a kicsinyeinknek szánjuk. Bemutatjuk a ConsTruck mentőautót, amelyet 1 éves kortól gyerekeknek terveztek. A kisgyermeknek már kiskorától lehetősége van megismerni az őt körülvevő világot, ez is egyfajta tanulás lesz.

A játék segít a gyermekben a pontosság, a fogás és a logikus gondolkodás képességének fejlesztésében. A játék órákon át lefoglalja gyermekét. A jármű gumikerekekkel rendelkezik, amelyek futófelülete jobb tapadást biztosít a felületen. A játék nyitható elemekkel, piros hátsó ajtóval és felső tárolórekesszel rendelkezik. Belül különféle kincseket vagy figurákat rejthet el. Az autó oldalán van egy zár, ami szilárdan tartja az utánfutót, a félpótkocsi maga felé húzása után már mobil is, csak húzza hátra a piros kilincset és az egész nyerges vontató hátradől. Ébreszd fel gyermeked kíváncsiságát.

Méretek:

  • Játékautók: 24 x 14 x 18 cm
  • Kiszerelés: 29 x 17 x 20 cm

A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, minősített, masszív anyagokból készült, garantálva a játék tartósságát és a használat kényelmét. Alkalmas minden gyermek számára, aki betöltötte az 1 éves kort.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Baba játékok
Jótállás: 2 év
Ajánlott életkor: 2, 3, 4
Meghatározás: Fiúknak
Szín: Kék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Árukereső.hu Árukereső.hu