Tűzoltóautó behúzható létrával 70 cm piros

Kód: L-9890
13 330 Ft 11 017 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - 48h
Várható kézbesítés:
19.9.2024
Szállítási lehetőségek
  • Tűzoltóautó
  • Lehúzható létra 70 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kihúzható létrával ellátott tűzoltóautó akár 70 cm hosszú is lehet. A tűzoltóautók remek szórakozást nyújtanak fiúknak és lányoknak egyaránt. A mentők, a rendőrautók és a tűzoltóautók olyan járművek, amelyek érzelmeket ébresztenek a gyerekekben. Hozzon akciódús szórakozást nappalijába egy tűzoltóautóval.

A piros tűzoltóautó lehetővé teszi a gyermek számára, hogy igazi tűzoltónak érezze magát. A játékautó 70 cm-es visszahúzható létrával rendelkezik. Ezenkívül fel - le mozgatható és forgatható. A játék ezzel a játékautóval biztosan sok örömet fog okozni gyermekének. A kerekek szerkezete nem sima, futófelületet imitáló nyelvekkel rendelkezik, ami megkönnyíti és kellemesebbé teszi a haladást egyenetlen felületen.

Az autó hátulján egy létra található, amely visszahúzható és tengelye körül foroghat. Az ilyen felszerelésekkel való mentés nem lesz szörnyű. A létra kinyúlik, teljes hossza akár 70 cm. Ennek a nagyméretű játéknak a méretei a fiúk átlagos magasságához igazodtak, akiknek tervezték, ami a legjobb minőségű szilárd anyagok használatával kombinálva tökéletes játékká teszi az autót. A piros tűzoltóautó nagyon robusztus és tartós, használata egyszerű és intuitív. Ez a játék nagyon precízen készült, ami a legapróbb részletekre is kivehető, mint például a vezetőfülke vagy a felszerelés.

Méretek:

  • Autó: 42 x 12 x 20 cm
  • Kiszerelés: 44 x 15 x 25 cm

3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A játék CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja a biztonságos és nem mérgező anyagok használatát, aminek köszönhetően a játék ezzel a játékkal csak elégedettséget és örömet okoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Autók, repülõk, hajók
Jótállás: 2 év
Ajánlott életkor: 2, 3, 4
Meghatározás: Fiúknak
Szín: Piros

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Árukereső.hu Árukereső.hu